Opistoinfo

 

YHTEISMUSISOINTI PAKILAN MUSIIKKIOPISTOSSA

JOUSIORKESTERIT

Crescendo
Kamariyhtye Crescendossa soittavat opiston pidemmälle ehtineet jousisoittajat. Ohjelmisto on monipuolinen ja välillä jopa kokeileva. Meininki on hyvä, laadusta tinkimättä.

Archetto (entinen Minijouset)
Jousiyhtye Archetossa soittavat nuoremmat jousisoittajat. Ohjelmistossa on monipuolisesti kappaleita eri aikakausilta ja tyyleistä. Yhdessä soittaminen ja tekeminen on kivaa ja se kuuluu ja näkyy – joskus myös soitossa. Jousiorkestereita johtaa Mika Seppänen.

Selloryhmät
Sello-oppilaat soittavat tasoryhmiin jaetuissa ryhmissä periodeittain, ohjaaja Tiia Ignatius

COME BACK!
Tuliko harrastettua soittamista, mutta sitten se jotenkin jäi? Haluaisitko jatkaa soittamista yhdessä toisten kanssa?
Nyt siihen on jälleen mahdollisuus. Kaikki orkesterisoittimien soittajat, erityisesti jousisoittajat ovat tervetulleita, mutta konsepti on avoin myös muille soittimille ja soittajille lähtötasosta riippumatta!

Kokoonnumme kerran viikossa ke klo 19.45-20.45 musiikkiopiston salissa.
Johtajana toimii sellisti, orkesterinjohtaja Mika Seppänen, jolta voit tiedustella lisää mika.seppane@gmail.com 040-7080 849

PUHALLINYHTYEET

Puhallinyhtyeet Septimi ja Oktaavi

Septimi to 17–18 konserttisali

Oktaavi to 17.30–18.30 konserttisali

Lisää informaatiota puhallinintrassa tai annaleena.rysa@new.pakilanmusiikkiopisto.org

Huiluyhtye
Pakilan musiikkiopiston huiluyhtye on periodiluonteisesti kokoontuva, soittotaidoissaan pidemmälle ehtineiden huilistien kokoonpano. Yhtyeen ohjelmisto kattaa mm. barokkimusiikkia, kansanlauluja, joululauluja ja aikamme musiikkia. Ryhmä esiintyy aktiivisesti sekä konserteissa että erilaisissa tilaisuuksissa. Kesällä 2015 huiluyhtyeellä oli esiintymismatka Madridiin.

Huiluyhtye (Kuva: Ari Rantanen)

LAULUYHTYEET

Laulun kuntokoulu
Laulun kuntokoulussa haetaan lähestymistapoja lauluun ja äänenkäyttöön: mitä laulaminen on?
Ohjelmisto on monipuolista ja räätälöidään ryhmän mukaisesti.
Yhtye kokoontuu torstaisin klo 20.
Tiedustelut Hannu Holma, 0500-882 315

Lauluyhtye Lyhty
Lauluyhtye Lyhty (nimi tulee lyhenteestä l.yhtye ☺) on pop/jazzlauluoppilaiden yhteismusisointiryhmä. Lauluyhtyeeseen voivat osallistua kaikki halukkaat stemmalaulusta kiinnostuneet rytmimusiikin laulajat. Kokoonnumme kerran viikossa treenaamaan kaksi-, kolmi- tai neliäänisiä kappaleita rytmimusiikin eri tyylialueilta. Yhtyettä ohjaa Tuula Väyrynen.

KITARAYHTYEET

Jo ihan pienet kitaristit soittavat pienissä kitarayhtyeissä. Ohjelmistossa on enimmäkseen sovituksia Suzuki-kitara-kappaleista. Lisäksi soitamme sovituksia oppilaiden toiveista ja eri musiikin lajeista tuttuja kappaleita rahkeiden mukaan.

Kitarayhtye

Kitaraorkesteri

Kitaraorkesterissa soittavat jo nuoteista soittavat kitaristit ja kokeneimmat kitaristikonkarit. Musiikkina on kappaleita eri aikakausilta renessanssin ajoilta aina pop- ja rock-musiikin klassikoihin. Kitaraorkesteri soittaa myös muiden soittimien soittajien ja erilaisten kokoonpanojen kanssa. Kitaraorkesteria ja -yhtyeitä johtaa Anne Jusslin.

Big Band

Baggböle Big Band eli Pakilan musiikkiopiston Big Band on avoin kaikenikäisille soittajille ja esittää BB-musiikkia laidasta laitaan William Suvanteen johdolla.  https://pakilanmusiikkiopisto.org/opistoinfo/yhteismusisointi/bbbb/

Bändit
Rytmimusiikin ja kansanmusiikin bändejä perustetaan tasoryhmittäin ja niitä vetävät ko. musiikinlajien opettajat.