Opistoinfo

 

Syyslukukausi 2020
Opetusta 17.8. – 18.12 (17 opetuskertaa kaikilla viikonpäivillä) Ilmoittautuminen ja tuntien sopiminen suoraan opettajan kanssa etänä to 13.8. Opetus käynnistyy lähiopetuksena, kuitenkin koronatilanne huomioiden.
Syysloma vko 42 (12.10. – 16.10.)
Kaamosfestari (koronavarauksin…) vko 47 (16.11. – 22.11.)

Kevätlukukausi 2021
Kevätlukukausi 7.1 – 24.5.
Talviloma vko 8
Pääsiäisloma 2.-5.4.
Oppilasvalinnat 25.-26.5.

Poissaolokäytännöt

Oppilaan poissaolo

Jos oppilas on poissa tunnilta, opettaja ei ole velvollinen antamaan tuntia takaisin. Mikäli oppilas joutuu olemaan poissa huomattavan osan lukukaudesta pitkäaikaisen sairauden, tapaturman yms. syyn takia, huomioidaan poissaolo lukukausimaksun alennuksena.

Opettajan poissaolo

Oppilas on oikeutettu saamaan ne oppitunnit, jotka hän on menettänyt opettajalle tulleen esteen vuoksi. Mikäli opettaja on osoittanut olleensa oikeutettu sairaslomaan, hänen ei
tarvitse antaa tunteja takaisin. Tässä tapauksessa oppilaitos on velvollinen järjestämään sijaisen. Joskus sijaisen löytäminen voi olla ylivoimaista (tilanteen äkillisyys, opettajien saatavuus joissakin oppiaineissa jne.). Jos oppilaalta viime mainitussa tilanteessa jää saamatta 3 tai useampia saman aineen tunteja lukukaudessa, niin johtokunnan päätöksen mukaan oppilaitos korvaa sen palauttamalla poissaoloa vastaavan osan lukukausimaksua.