Avoin opetus

 

Avoin opetus Pakilan musiikkiopistossa

Avoimeen opetukseen tullaan ilman pääsykoetta, ilmoittautumalla. Ilmoittautuminen uusille ja jatkaville oppilaille alkaa jälleen 24.8.2020.

Avoimen osaston opetus ei ole laajan oppimäärän opetussuunnitelmaan sidottua, vaan yksityisopetusta, jossa oppilas ja opettaja keskenään suunnittelevat opiskelun luonteen ja sisällön. Halutessaan oppilas voi soittotuntien lisäksi osallistua musiikin perusteiden opetukseen (mikäli ryhmissä on tilaa). Avoimen osaston oppilaat voivat tehdä perus- ja opistotason tasosuorituksia erillistä maksua vastaan.

Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli tilaa on. Oppituntien määrä ja pituus on valittavissa alla olevan taulukon mukaan. Oppilas maksaa kaikki opetuskustannukset itse, sisaralennukset eivät koske avointa opiskelua. Opetuspaketin maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, muutoin opetus keskeytetään. Uutta opetuspakettia edellisen jatkoksi ei aloiteta ennen kuin se on tilattu. Jokainen paketti tilataan erikseen. Avoimen opetuksen opetus alkaa syksyllä noin kaksi viikkoa musiikkiopiston lukukauden alkamisen jälkeen. Tuntipaketti tulee käyttää vähintään yhden lukuvuoden aikana.

Tunti on peruutettava vuorokautta ennen tunnin alkamisajankohtaa, muutoin tunti katsotaan pidetyksi!

Lukukausimaksut

5 X 30 min soitonopetus160 €
5 X 45 min soitonopetus240 €
10 X 30 min soitonopetus320 €
10 X 45 min soitonopetus480 €
15 X 30 min soitonopetus480 €
15 X 45 min soitonopetus720 €
2 X 45 min säestystunti95 €