Opettajat

 

Aarni
Aarni Häkkinen

Aarni Häkkinen on yksi suomalaisen rytmimusiikin uuden sukupolven tärkeimmistä nimistä. Pasunistina hän on soittanut mm. UMO Helsinki Jazz Orchestran, Quarantine Big Band Helsingin sekä Ricky-Tick Big Bandin riveissä. Häkkinen toimii kapellimestarina perustamassaan Roast Burn Big Bandissa, joka on hallitseva Suomen mestari big band -musiikin soitossa.

Lisäksi Häkkinen on erittäin kysytty säveltäjä sekä sovittaja. Hän on sovittanut mm. Markus Niittysen sekä Mikko “Gunu” Karjalaisen musiikkia big band -kokoonpanolle sekä säveltänyt lukuisia kappaleita rytmimusiikkikokoonpanoille. Lisäksi Häkkinen säveltää tilausteoksia, joista viimeisimpänä vuonna 2021 sävelletty saksalaisen huippubaritonitorven soittajan Klemens Vetterin tilaama Elegia baritonitorvelle ja pianolle.

Häkkinen on valmistunut muusikoksi Metropolia AMK:sta, mutta opintoja löytyy myös ulkomailta Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Häkkisen pedagogiikan pääteemat ovat terveen musiikkisuhteen luominen, musiikki hauskanpidon ja itseilmaisun välineenä sekä hyvän teknisen perusosaamisen rakentaminen.