Syyslukukauden opetus musiikkiopistossa käynnistyy 17.8. lähiopetuksena. Koska koronatilanne ei kuitenkaan ole ohi, pyrimme välttämään musiikkiopiston tiloissa suuria väkijoukkoja ja siksi to 13.8. ilmoittautumistapaamisen sijasta lukujärjestykset sovitaan opettajien ja oppilaiden kesken etänä, puhelimitse tai sähköpostitse. Musiikin perusteiden ryhmät löytyvät tästä ja opettajien yhteystiedot tästä. Opetus käynnistyy lukujärjestyksen mukaisesti ma 17.8. alkaen.
Kysymysten / peruutusten / muutosten ilmetessä ota yhteys rehtoriin, p.050-3777 362 / anni.holma@pakilanmusiikkiopisto.org
Iloa, toivoa ja intoa uuteen kauteen kaikille!

KORONASTA JOHTUEN
musiikkiopistolla asioivien tulee muistaa yleiset ohjeet: tullaan paikalle vain täysin terveenä, huolehditaan käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä, minimoidaan oleskelu opiston käytävätiloissa. Näin toimien pidämme parhaiten huolta sekä itsestämme että toisistamme ja pystymme myötävaikuttamaan mahdollisuuteen jatkaa lähiopetuksessa. Seuraamme aktiivisesti muutosherkkää tilannetta ja toimimme ohjeiden ja suositusten mukaisesti. On yhteinen etumme pyrkiä kaikin käytettävissä olevin keinoin turvaamaan elävä soittotunti osana perheiden arkea.

VIELÄ EHTII MUKAAN
varhaiskasvatuksen pienryhmiin (ryhmäkoot n. 6-10). Tutustu tarjontaan tästä ja ilmoittaudu mukaan!
Myös perusopintoihin joitakin peruutuspaikkoja. Kysy lisää anni.holma@pakilanmusiikkiopisto.org