Opettajat

 

Paivi

Päivi Vesalainen opettaa musiikkiopistossa pianon- ja cembalonsoittoa ja toimii myös säestäjänä. Hänen mielestään on mielenkiintoista ja antoisaa kohdata hyvin eri-ikäisiä ja tasoisia soittajia, lapsista aikuisiin. Päivin tavoitteena on löytää jokaisen oppilaan vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet, joiden kautta oppilaalle syntyy polku kehittyä soittajana ja kyky ilmaista itseään musiikin kautta.

Päivi on valmistunut Helsingin konservatoriosta, Metropolia ammattikorkeakoulusta sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta. Lisäksi hän on opiskellut cembalonsoittoa Italiassa Piccola Accademia de Montisissa ja suorittanut lisäopintoja vapaasäestyksestä. Hänellä on diplomit pianon-, cembalon- sekä continuosoitosta.
Opettamisen lisäksi Päivi toimii vierailevana cembalistina ja urkurina eri orkestereissa sekä vakinaisena kosketinsoittaja useissa pienemmissä vanhan musiikin kokoonpanoissa, esimerkiksi Zephiro, Ombra Sonore ja Duo Eero Saunamäki ja Päivi Vesalainen. Hänen ohjelmistonsa ulottuu renessanssista nykymusiikkiin.

Päivi harrastaa liikuntaa ja nokkahuilun sekä erilaisten lyömäsoitinten soittamista.