Opettajat

 

Valmistuin Sibelius-Akatemiasta musiikin kandidaatiksi syksyllä 2019. Jatkan tällä hetkellä klassisen kitaran opintojani tavoitteenani maisterin tutkinto. Olen esiintynyt erilaisissa konserttitilaisuuksissa, kantaesittänyt sävellyksiä, soittanut orkesterin solistina ja kilpailuissa sekä hakenut oppia mestarikursseilta kotimaassa ja ulkomailla. Soittourani kohokohtia ovat olleet kansainvälisen Tampere Guitar Festivaalin kitarakilpailun finaalissa soittaminen ja toinen sija, sekä erilaiset esiintymiset upeissa paikoissa, kuten King`s Place -konserttisalissa Lontoossa.

Opettajana olen mukava, joustava ja oikeudenmukainen. Kuuntelen oppilaiden toiveita, mutta osaan olla tarpeen tullen myös vaativa ohjatessani oppilastani saavuttamaan yhdessä asetetun tavoitteen. Osaan mielestäni luoda jokaisen oppilaan kanssa hyvän kahdenkeskisen keskusteluyhteyden, jossa yhteisen mielenkiinnon kohteen ympärillä opitaan uutta ja pienin askelin edetään kohti elämän läpi kantavaa harrastusta tai jopa ammattimuusikkoutta.

Opetan Pakilan musiikkiopistossa klassista kitaransoittoa yhtenä arkipäivänä viikossa. Pakilan opetustyön lisäksi olen tehnyt sijaisuuksia esimerkiksi Helsingin konservatoriossa, Itä-Helsingin musiikkiopistossa ja Lahden konservatoriossa. Ensimmäisiä yksityisoppilaitani aloin opettamaan jo 15 vuotiaana. Hienointa opettamisessa on mielestäni se kun saa seurata oppilaan kasvua ja edistymistä jopa useiden vuosien ajan.