Opettajat

 

Valmistuin Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi keväällä 2023. Olen esiintynyt erilaisissa konserttitilaisuuksissa, kantaesittänyt sävellyksiä, soittanut orkesterin solistina ja kilpailuissa sekä hakenut oppia mestarikursseilta kotimaassa ja ulkomailla. Soittourani kohokohtia ovat olleet Tampere Guitar Festivalin kansainvälisen kitarakilpailun finaalissa soittaminen ja toinen sija, sekä erilaiset esiintymiset upeissa paikoissa, kuten King`s Place -konserttisalissa Lontoossa. Työskentelen myös Suomen Kansallisoopperan minioopperoiden kitaristina.

Opettajana olen mukava, joustava ja oikeudenmukainen. Kuuntelen oppilaiden toiveita, mutta osaan olla tarpeen tullen myös vaativa ohjatessani oppilastani saavuttamaan yhdessä asetetun tavoitteen. Osaan mielestäni luoda jokaisen oppilaan kanssa hyvän kahdenkeskisen keskusteluyhteyden, jossa yhteisen mielenkiinnon kohteen ympärillä opitaan uutta ja pienin askelin edetään kohti elämän läpikantavaa harrastusta tai jopa ammattimuusikkoutta.

Opetan Pakilan musiikkiopistossa klassista kitaransoittoa kahtena arkipäivänä viikossa. Pakilan opetustyön lisäksi olen tehnyt sijaisuuksia esimerkiksi Helsingin konservatoriossa, Itä-Helsingin musiikkiopistossa ja Lahden konservatoriossa. Ensimmäisiä yksityisoppilaitani aloitin opettamaan jo 15-vuotiaana. Hienointa opettamisessa on mielestäni se kun saa seurata oppilaan kasvua ja edistymistä jopa useiden vuosien ajan.