Opettajat

 

Lamminmäki Neea

piano ja harmooni,
kansanmusiikki, vapaa säestys, pop-jazz, folk-yhtyeet, valmennusryhmät

040-7374 131
neea.lamminmaki(at)gmail.com

Hei! Olen Neea Lamminmäki, kaustislaissyntyinen pelimanni ja musiikin maisteri. Olen valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta vuonna 2018 pääaineena kansanmusiikki ja kosketinsoittimet. Maisteriopinnoissani erikoistuin pianon vapaan säestyksen pedagogiikkaan. Minulla on vahva pop-jazz -tausta ja klassista musiikkia olen myöskin opiskellut pitkälle.

Tunneillani soitetaan oppilaan toiveiden mukaan kansanmusiikkia, vapaata säestystä ja pop-jazz -pianoa. Tutustumme myös harmooniin, jonka ainutlaatuisella soundilla on paikkansa sekä säestys- että soolosoitossa. Painotan opetuksessani monipuolisia muusikon taitoja, korvakuulosoittoa ja improvisaatiota. Ohjaan myös folk-yhtyeitä ja valmennusryhmiä.

Olen Näppäripedagogi ja kierrän ympäri Suomea innostamassa lapsia ja nuoria kansanmusiikin pariin. Toteutamme Näppärikursseja yhdessä kansainvälisesti tunnetun musiikkikasvatusmenetelmän kehittäjän Mauno Järvelän kanssa.

Konsertoin aktiivisesti Maksettujen Viulujen kanssa ja omia lauluja esitän artistinimellä Lamminmäki. Teen myös soolopianokeikkoja. Olen tehnyt kiertueita Suomessa ja ulkomailla useiden kokoonpanojen kanssa. Työskentelen studiomuusikkona ja sävellän, sovitan ja tuotan musiikkia.

Lämpimästi tervetuloa tunneille!

www.neealamminmaki.com